Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze dne 11.9.2006

 Zápis ze schůze dne 11.9.2006

Přítomni: Čornyj, Holub, Kozel, Krejza, Novák

Omluveni: Hrádek, Ullman

Neomluveni: Sedláček st., Sedláček ml., Kysilka

Program schůze: 

  1. Příspěvky
  2. Doplnění dat jednotlivých hráčů
  3. Rozlosování
  4. Rozpis tréninků
  5. Propácení cestovních příkazů
  6. Nábor nových členů z řad mládeže
  7. Koupě nových stolů
  8. Pokuty za neodehraná utkání
  9. Evidenční průkazky
  10. Různé

ad 1) Členské příspěvky vyberou vedoucí družstev nejpozději do konce října 2006.

ad 2) Vedoucí družstev na příští schůzi předají vyplněné tiskopisy s doplněnými daty hráčů, včetně telefonického spojení. Data budou přístupna na stránkách klubu v zaheslované kapitole ‚‚kontakty".

ad 3) Bylo vyvěšeno rozlosování soutěže pro sezónu 2006 - 2007 na nástěnce v klubovně.

ad 4) Na nástěnce bude vyvěšen rozpis tréninkových hodin jednotlivých družstev. POkd nemá příslušné družstvo vypsaný trénink musí jeho členové v případě požadavku oprávněného družstva uvolnit stoly.

ad 5) Upozorňuji opakovaně na termín proplácení cestovních příkazů. Pokud bude datum vykonané cesty na předloženém cestovním příkaze starší než 30 dní, nebude cestovní příkaz proplacen.

ad 6) Pánové Ing. Hrádek a Kysilka zajistí nábor nových členů, především z řad mládeže. O způsobu náboru a jeho průběhu budou informovat výkonný výbor.

ad 7) Výkonný výbor odsouhlasil koupi 2 stolů na stolní tenis typu Europa25. Objednání a dodávku zajistí Ing. Hrádek společně s p. Č. Holubem. Termín - do konce září 2006.

ad 8) Předseda klubu informoval o zvýšených pokutách za neodehraná utkání. Při prvním porušení pravidel 1000 Kč, při opakovaném 2000 Kč, při třetím porušení vyloučení ze soutěže. 

ad 9) Pan Krejza předal příslušným vedoucím jednotlivých družstev registrační průkazky jejich hráčů. Vedoucí družstev budou mít průkazky u sebe uschovány. Platnost průkazek je 5 let.

ad 10)

  • Předseda klubu zajistí umístění potřebného nářadí v herně, aby bylo možné bezpečně provádět případné opravy osvětlení. Termín -  neprodleně.
  • Staré stoly na stolní tenis, které nejsou používány, budou nabídnuty k odprodeji. Cena jednoho stolu 2000 Kč.
  • Předseda klubu projedná s ředitelem školy p. Králem zprovoznění klimatizace v herně. Termín - neprodleně. 

Zapsal: Č. Holub