Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze dne 17.7.2006

 Zápis ze schůze dne 17.7.2006

Přítomni: Čornyj, Holub, Kozel, Krejza, Sedláček ml., Sedláček st., Spurný, Ullman

Omluveni: Hrádek, Novák

Neomluveni: Kysilka

Program schůze:

  1. Vystavení registračních průkazek
  2. Obnova databáze členů
  3. Předání potištěných triček
  4. Příspěvky
  5. Nákup nových stolů, míčků a sítěk na novou sezónu
  6. Návrh sestavy družstev na novou sezónu 2006 - 2007

ad 1) Vedoucí družstev A a B předají p. Krejzovi nejpozději do konce července podklady členů jemnovaných v jejich družstvech, které jsou potřebné k vystavení registračních průkazek.

ad 2) Vedoucí družstev předají adresy a kontaktní údaje členů svého družstva předsedovi klubu do konce září 2006. Budou zapsány v zaheslované kapitole kontakty.

ad 3) Vedoucí družstev si mohou vyzvednout potištěná trička logem klubu u přestedy klubu.

ad 4) Členské příspěvku vyberou vedoucí družstev od členů svého družstva nejpozději do konce listopadu 2006. Dostanou rozpis s částkami pro jednotlivé členy. Upozorňuji na to, že zaplacení členských příspěvků ve stanoveném termínu je jednou z podmínek členství v klubu. Nesplnění této podmínky je důvodem k vyloučení z klubu.

ad 5) Na schůzi VV bylo rozhodnuto, že klub zakoupí 2 nové stoly a nové síťky. Tyto síťky budou používány výhradně na mistrovské zápasy. Za dodržování tohoto pravidla zodpovídají vedoucí družstev a členové VV. Typy a výrobce stolů vhodných pro klub zjistí pan Ullman nejpozději do příštěí schůze VV, tzn. do konce srpna.

ad 6) Byl vytvořen návrh sestavy družstev na příští sezónu na základě oficiálního žebříčku krajské a okresní soutěže. Návrh byl předán vedoucím družstev e-mailem. Definitivní sestavu družstev je nutné projednat s technickou komisí vzledem k tomu, že jsou nutné výjimky pro zařazení některých hráčů. Zajistí předseda klubu.

Zapsal: Č. Holub