Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze dne 23.6.2008

 Zápis ze schůze dne 23.6. 2008

Přítomni: Broft, Holub, Hrádek, Jaroš, Kozel, Sedláček, Ullman, Hrouda

Omluven: Spurný, Čornyj, Novák, Ullman

Program schůze:

  1. Seznámení s informacemi z Krajské konference konané 21.6.2008 v Ústí nad Labem
  2. Návrh družstev do soutěží v roce 2008 - 2009
  3. Úkoly vyplývající z Valné hromady TTC Roudnice
  4. Vyúčtování za cestovné
  5. Přihlášení družstev do jednotlivých sotěží
  6. Zvýšení členských příspěvků TTC Roudnice

ad 1)

  • Podle rozhodnutí celostátní konference asociace stolního tenisu budou od příští sezóny zvýšeny členské příspěvky na 200 Kč za hráče.
  • Výsledky z divizní a krajských soutěží je možné posílat naskenované e-mailem po jejich předchozích zaslání pomocí SMS.
  • Důležitá změna v hodnocení vítězství v soutěži divize a KP. Pokud bude výsledek utkání nerozhodný, odehraje se ještě jedna čtyřhra (v libovolném složení). Bodové hodnocení - vítězství 3 body, prohra 1 bod, neodehrané ukání  -1 bod.
  • Účastnice ženských soutěží mohou být zařazeny do základu v mužské soutěži pokud podle žebříčku splňují tuto podmínku.

ad 2) Byl vytvořen návrh soupisek pro příští soutěž, jednotliví vedoucí družstev projednají s příslušnými hráči jejich účast v soutěži. Definitivní soupisky budou zveřejněny nejpozději 14 dní před zahájením soutěží.

ad 3) Vystoupení ze společenství Spartaku Roudnice bude provedeno po obdržení zápisu z jenání podlední Valné hromady. Přihlášení našeho klubu k Sokolu by nebylo ani pro jednu stranu přínosem.

ad 4) Přítomní byli seznámeni s návrhem proplácet náhrady za cestovné bezhotovostním příkazem. Odpadlo by tak zdlouhavé předávání hotovosti, které v mnoha případech zabralo téměř polovinu času, po kterou probíhala schůze vedení našeho klubu. O tomto návrhu bude definitivně rozhodnuto na srpnové schůzi.

ad 5) Do soutěží v sezóně 2008 - 2009 bude TTC Roudnice statorovat: A - divize, B - KP2, C, D - OP1, E, F - OP2, G, H - OP3.

ad 6) Vzledem ke stále se zvyšujícím provozním nákladům klubu bylo VV rozhodnuto, že pro příští sezónu 2008 - 2009 budou zvýšeny roční členské klubové příspěvky o 50 Kč. Dospělí uvedení na soupiskách - 600 Kč, žáci, studující a ostatní, kteří nejsou uvedeni na soupisce - 500 Kč. 

Zapsal: Č. Holub