Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze dne 29.10.2007

 Zápis ze schůze dne 29. 10. 2007 

Přítomni: Holub, Sedláček ml., Spurný, Čornyj, Krejza, Jaroš, Broft, Kozel, Novák, Hrádek

Neomluveni: Ullman, Kysilka

Program schůze:

  1. Výsledky zápasů
  2. Cestovné
  3. Nákup materiálu
  4. Rohodčí u KP2
  5. Tréninky žáků
  6. Náborový turnaj žáků
  7. Rozpis tréninků
  8. Termín příští schůze

ad 1)  Výsledky zápasů jednotlivých družstev je možné zjistit na adrese www. pinec.info

ad 2) Cestovné bylo proplaceno podle předložených dokladů. Vzhledem k tomu, že jsou výsledky jednotlivých utkání zveřejňovány na webových stránkách (viz předchozí adresa), není nutné k cestovnímu příkazu přikládat zápis o utkání. Cestovní příkazy odevzdávejte průběžně přesedovi klubu anebo je zanechte na nástěnce v klubové místnosti.

ad 3) Rozhodnutím VV byl odsouhlasen nákup sportovního materiálu podle požadavku jetnotlivých členů klubu. Objednávka bude uskutečněna hromadně. Jednotlivým člemů bude uhrazena částka v maximální výši 1000 Kč. Podmínkou je zaplacení členských příspěvků podle rozpisu a aktivní účast v soutěži.

ad 4) Připomínám, že na utkání KP2 jsou delegování rozhodčí podle rozpisu. Je nutné tento rozpis dodržovat. Pokud se příslušný rozhodčí nemůže na utkání dostavit, zajistí za sebe plnohodnostnou náhradu, tj. rozhodčího s licencí alespoň C.

ad 5) Tréninky žáků budou realizovány podle rozpisu na nástěnce. Pondělní tréninky zajišťuje p. Broft, úterní p. Spurný, ve středu p. Kysilka, ve čtvrtek p. Hrádek. Pokud se příslušný trenér nemůže na trénink dostavit, je povinen za sebe zajistit náhradu!!!

ad 6) Dne 24.11. bude zorganizován náborový turnaj žáků ve věku 6 - 12 let. Organizaci turnaje zajišťují pan Broft a pak Krejza. Zápis účastníků od 8:30 do 9:00 hod v herně stolního tenisu na 2.ZŠ,

ad 7) Upozorňuji na dodržování rozpisu tréninků družstev dospělých. Rozpis je vyvěšen na nástěnce před vstupem do herny.

ad 8) Termín příští schůze VV a vedoucích družstev je 26. 11.2007

Zapsal: Č. Holub