Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze dne 1.11.2010

 Zápis ze schůze dne 1.11.2010

Přítomni: Broft, Cinibulk, Holub, Hrádek, Jaroš, Kozel, Sedláček, Novák, Spurný, Vyskočil, Ullman

Program:

  1. Výsledky družstev v mistrovských soutěžích
  2. Členské příspěvky
  3. Pařez - startovné
  4. Oprava hracího automatu
  5. Úprava sprchy
  6. Zodpovědnost vedoucího družstva za pořádek v heně
  7. Různé

Ad. 1 - Výsledky jednotlivých družstev klubu za uplynulé období sezóny 2010 - 2011 jsou na adrese www.pinec.info.cz.  

                                             

Ad. 2 - Členské příspěvky je nutné zaplatit nejpozději 6.12.2010.

 

Ad. 3 - Od dodatečně registrovaného hráče S. Pařeza vybere členské příspěvky pan A. Hrádek.

 

Ad. 4 - U hracího automatu je nutné vyměnit molitanové válečky. Zajistí pan M. Ullman. Inforamci podá na příští schůzi VV.

 

Ad. 5 - Je nutné dbát na pořádek ve sprše a především opatrně zacházet se závěsem, který nedbalým používáním je dosti potrhaný!!! Z toho důvodu budou-li se chtít osprchovat soupeři, byly vyhotoveny klíče od spodních sprch, které budou pro ně k disposici. Klíč budou mít vedoucí družstva A a B, jeden bude k disposici společný ve skříni. Dbejte na to, aby nedošlo ke ztrátě kteréhokoliv z klíčů. Zodpovídá vždy příslušný vedoucí družstva. Sprcha v 1. patře je určena výhradně pro domácí hráče.

 

Ad.6 - Vedoucí družstev zodpovídají za dodržování pořádku v herně i ze strany soupeře. Není např. vhodné, aby si nehrající hráči sedali na volné hrací stoly, kouřili v bodobě apod.

 

Ad. 7 - a) Pan Novák do příští schůze připraví podrobné čerpání financí ke dni 31. října s ohledme na plnění podmínek vyplývyjících z dotace poskytnuté Mě. Úřadem v Roudnici nad Labem.


            b) Všichni vedoucí družstev a členové výkonného výboru pošlou na adresu ttc.roudnice@centrum.cz svoje kontaktní telefonní čísla a e-mailové adresy, včetně čísla účtu, na které budou odesílány v případě potřeby peníze za výdaje spojené s činností v klubu (cesťáky atp.). Termín: do 12.11.2010