Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze dne 10.1.2011

Zápis ze schůze dne 10. 1. 2011

 Přítomni: Výkonný výbor - Holub, Novák, Broft, Hrádek, Ullman

Družstvo A - Ullman, B - Cinibulk, D - Kozel, F - Vyskočil, G - Spurný, H - Hrádek, I - Broft

Omluveni: C - Sedláček

Program:

  1. Vánoční turnaj
  2. Povánoční turnaj
  3. Informace o hospodaření za rok 2010
  4. Cestovní náhrady
  5. Členské příspěvky
  6. Různé

ad. 1 - proběhl bez větších problémů, za což poděkování hlavním organizátorům Božanovi Kozlovi a Tondovi Hrádkovi. Dále všem ostatním spolupracovníkům - T. Vyskočilovi a Jirkům Sedláčkovým. Účastníci si pochvalovali dobrou organizaci průběhu turnaje. Účast: 37 závodníků.

ad. 2 - tento turnaj byl zorganizován pro členy klubu s nižší výkonností a pro ty, kteří se aktivně nezúčastňují mistrovkých utkání, tj. pro začínající hráče. Tento cíl byl splněn částečně, protože takovýchto účastníků bylo minimálně. Turnaje se zúčastnilo 11 závodníků. I tady poděkování B. Kozlovi za bezvadné řízení průběhu turnaje.

ad. 3 - přítomní byli seznámeni s předběžnými výsledky hospodaření.

ad. 4 - předseda klubu vyslovil připomínky ke kvalitě vyplňování cestovních příkazů a ke včasnosti jejich předání k proplacení. Bylo dohodnuto, že cestovní příkaz musí být předán k proplacení nejpozději do 10 dní po skončení cesty. V opačném případě budou vyvozeny sankce.

ad. 5 - doposud nebyly zaplaceny všechny členské příspěvky. Jedná se o členy družstva C, F a H. Žádám vedoucí těchto družstev, aby zjednali nápravu.

ad. 6 - byl zprovozněn hrací automat. Členové klubu si ho mohou zapůjčit po předchozí dohodě.

Termín příští schůze je 7.2.2011

 

Zapsal: Č. Holub